Tips voor het kiezen van een keukenkraan

Keukenkraan kiezen

In je keuken kook je niet alleen, maar je eet er ook, doet er voorbereidingen, keuvelt er met je gezin over jouw dag,… Kortom: in je keuken breng je heel wat tijd door. Je zorgt er dus maar beter voor dat de ruimte zo praktisch en zo mooi mogelijk is ingericht. Een keukenkraan is daar een cruciaal onderdeel van. Enkele tips om de perfecte kraan te vinden!

1. Kies de functionaliteiten van je kraan

Wil je een basic keukenkraan met warm en koud water? Of vind je enkele extra’s wel fijn, en wil je ook geen ongewenste smaakjes of geurtjes? Aqualex heeft multifunctionele kranen met naast warm en koud stadswater ook gefilterd plat water, lichtgekoeld water en lichtbruisend water. Wil je nog méér comfort? Dan is de extra optie van heet water mooi meegenomen. Van 2 naar 98 graden en omgekeerd, en dat in maar enkele seconden.

2. Selecteer je favoriete model

Hoekig of rond, met veel of weinig opties, wel of niet 360° pivoteerbaar, met of zonder sproeikop, bediening in de kraan of in je keukenblad,… de mogelijkheden zijn eindeloos. Eén ding is zeker: de kranen van Aqualex zijn met hun stijlvolle afwerking en praktische meerwaarde een indrukwekkend esthetisch extraatje voor elke keuken – zowel voor landelijke als voor moderne interieurs.

3. Pik er een kleur uit

Niet alleen het model, ook de kleur van een kraan bepaalt de uitstraling ervan. Ga je voor een sobere uitvoering in nickel of chroom, elegantie in mat zwart, koper of goud of toch voor een felle kleur die zo clasht met je interieur dat jouw keukenkraan een opvallende eyecatcher wordt? Het kan allemaal! Aqualex heeft een breed gamma aan standaardkleuren. Toch liever een eigen kleur, volledig op maat? Bij Aqualex is the sky the limit!

4. Ga eens langs bij Aqualex

De innovatieve designkranen van Aqualex zijn met hun stijlvolle afwerking en praktische meerwaarde een mooie troef voor elke keuken. Het bedrijf combineert gebruiksgemak met aandacht voor kwaliteit, design en ecologie. Breng vrijblijvend een bezoekje aan de showroom en wie weet word je er helemaal verliefd op een keukenkraan uit het brede gamma!

Aqualex heeft trouwens een eigen plaatsings- en onderhoudsdienst. Het voordeel? Je hoeft geen externe installateur in te schakelen, bent altijd zeker van goede garantievoorwaarden én kan rekenen op een service na verkoop die top is.

Ontdek de Aqualex keukenkranen

Foto © AQUALEX

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here